Ana Križan izabrana za povjerenika Hrvatskog bloka Pećnik

PEĆNIK – Ana Križan  izabrana je za povjerenika Hrvatskog bloka Pećnik,  odlučeno je jednoglasno na održanom sastanku Hrvatskog bloka.

Hvala vam svima na ukazanoj podršci svih podružnica Hrvatskog bloka.

Upravo nas ta podrška još više motivira i obvezuje da zajedno sa svima vama, sa svim građanima, nastavimo graditi dalje naš Pećnik i realizirati sve one programe i projekte koje smo zajedno zacrtali. Nastavljam raditi odgovorno, sa ljubavlju i srcem prema našem Pećniku i našoj Općini , istaknula je Križan pozvavši sve građane na suradnju i zajedništvo.

Pećnik se ponovno budi i raste.

Tajnik Hrvatskog bloka Bosne i Hercegovine Jozo Paradžik je rekao:

S velikim respektom i poštovanjem gledam na dosadašnje aktivnosti Tajnice MZ Pećnik  Ane Križan, tako da su sve podružnice Hrvatskog bloka  jednoglasno prihvatili kandidaturu za povjerenika gospođe Ane Križan .

Zajedno smo na Izvršnom  odboru odlučili da nam  trebaju mladi koji će dati odlučujući zamah razvitku općine Vukosavlje i boljem životu svih   mještana Pećnika. Volio bih da se mišljenje i profesionalno i vjersko naše zajednice uvažava kao vrlo relevantno, te nam se je nametnuti u svim važnijim raspravama za naš narod u čitavoj Posavini ,rasprava i pitanja očekujem u budućnosti mnogo više nego ih je do sada bilo. 

Postajemo sve više sredina u kojoj je ugodno , stvarati i boraviti i to će i dalje biti naš glavni cilj, stoga vas pozivam i dalje na zajedništvo te na predan angažman na dobrobit svih građana Općine Vukosavlja i Pećnika.

27.08.2019                                                                                       TAJNIK JOZO PARADŽIK

 

Pogoci: 214

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

*

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.