Blaženka Bilić: Stvoriti jednakost i ravnopravnost u našoj Modriči

Čast mi je što mi je Hrvatski Blok istinskim kapitalom ukazao povjerenje i dao priliku da se upravo ja predstavim kao kandidatkinja za općinsko vijeće Modriča– započela je Blaženka Bilić.
Istaknula je kako je rođena u Odžaku 1977 godine, a u gradu Osijeku zavrsila srednju školu.

Važan segment koji uvijek s ponosom ističem jest da sam udata u Botajicu. Ponoso kažem naša Botajica je srce Posavine!

Iza sebe nemam političku karijeru, što ne smatram nedostatkom.

Obraćam se kao građanka kojemu je borba za život dostojan čovjeka jedini princip, budući da sam u svakodnevnom životu u izravnome doticaju s problemima koji tište sve stanovnike povratničkih zajednica. A ono što vidim jest porušena hrvatska sela, bez infrastrukture i bez jednakosti.Slika može sadržavati: Blaženka Bilić, stoji i tekst

Priliku za općinu Modriču vidim, u razvoju gospodarskih zona, poduzetničkih inkubatora.

Potrebno je konačno posvetiti pozornost povratnicima u svim aspektima njihovih života, kao i života njihove djece, od prava na vrtić, preko osnovnih škola, pravo na jezik,pravo na zaposlenje,pravo na jednaku raspodjelu investicijskih projekata.
Potrebno je dati vjetar u leđa infrastrukturnim projektima za povratnike,stvoriti jednakost i ravnopravnost u našoj Posavini.
Pokretanju novih tvrtki kako mladi ne bi odlazili sreću tražiti drugdje, dokazati kako je izvrsnost na prvom mjestu, te nepotizam baciti u povijest.

Pogoci: 142

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

*

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.