Bosnu i Hercegovinu ruše oni koji iseljavaju svoj vlastiti narod!

Popis stanovništva u Bosni i Hercegovini pokazuje da je vjernika katolika sve manje. Valja se nadati da će trend takav i ostati: ovakvi duhovnici nisu zaslužili sljedbeništvo, ovakav HDZ nije zaslužio biračku podršku.

Predsjednik HDZ BiH Dragan Čović  koji tvrdi da Hrvati ne bi mogli opstati u cjelovitoj Bosni i Hercegovini, ne zna puno o vlastitoj zemlji ili namjerno ne priznaje činjenice. Hrvati su upravo u Bosni i Hercegovini pokazali svoju osobitu sposobnost za dijalog , za vrijednosti  i za  raznolikosti.

Temeljno je političko uporište Dragana Čovića , koliko smo dosad uspjeli razabrati, uporno ponavlja neistinu,dok  i sam priznaje da je iz Bosne i Hercegovine iselilo 100,000 hrvata.Čak i da jest tako – a dakako nije jer je Dragan Čović zaboravio na hrvate koji se nikada nisu vratili u Bosansku Posavinu u Teslić,Kotor Varoš,Prijedor u manji entitet BiH.

Slikovni rezultat za slike hrvatske tišine

 

Takvi političari nisu zaslužili sljedbeništvo, takav HDZ nije zaslužio biračku podršku.Upravo zbog grešaka Dragana Čovića, danas je posebno važno da hrvatske stranke u Bosni i Hercegovini usuglase djelovanje na svim razinama, a parlamentarni izbori su prilika da to učinimo i pobijedimo.  Pred nama je velika zadaća istaknuti najbolje i najčasnije ljude u koje će birači imati povjerenja.

Hrvatski blok          12.06.2018

Pogoci: 270

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

*

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.