Brdarić za povjerenika banjalučkog Hrvatskog bloka odredio Vinka Sedića

Vinko Sedić imenovan je Povjerenikom s obvezom pripreme izbora za predsjednika i članove Predsjedništva  banjalučkog Hrvatskog bloka.

Sedić je upozorio  danas na beznađe lažnih obećanja poput  sprega takozvanih hrvatskih predstavnika u Banja luci u svijetu vlastitog profita.Nakon  Dejtonskog sporazuma  imamo mir ali ne i  pravedniju  Bosnu i Hercegovinu, potopilo nas je beznađe lažnih obećanja.

Nekoliko smo puta rekli da je Hrvatski blok stranka rezultata, stranka posla, stranka zdravog razuma , kojoj je jedan od prioriteta isporučiti rezultat građanima. Kako bismo to ostvarili krećemo u pripreme za lokalne izbore, poručio je  za medije danas i predsjednik Hrvatskog bloka Francisko Brdarić.

Iz Banja luke  je danas krenuo obilazak  podružnica Hrvatskog bloka, tijekom kojeg će i  izabrani povjerenik Hrvatskog bloka Banja luka  razgovarati s predsjednicima stranačkih podružnica i članovima Hrvatskog bloka diljem manjeg entiteta i Županije Posavske, što je, ujedno, i početak priprema za lokalne izbore 2020. godine.

Prisutne je pozdravila i dopredsjednica Hrvatskog bloka podružnice Modriča Ana Križan čestitala izabranom povjereniku Vinku Sediću  i poželila sreću u daljnjem radu.

Pogoci: 110

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

*

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.