DOBOJ Predstavljena lista koalicije “ZA NAŠ DOBOJ”

Kandidati koalicije SDA,SBIH i HB  za Grad Doboj, predstavljena je u četvrtak navečer,  nositelj te liste i kandidati Hrvatskog bloka,SDA i SBIH 

Fotografija Franciska Brdarića.

“Program za naš grad  znači kako se zauzimamo za Doboj kao grad koji će svima biti majka, a Doboj će napredovati isključivo ako bude imao učinkovito Gradsko vijeće”, istaknuo je Marko Cetina kandidat Hrvatskog bloka i Predsjednik podružnice Hrvatskog bloka Doboj.

Rekao je kako među predloženim kandidatima te koalicije za Gradsko vijeće pet (5)  je kandidata Hrvatskog bloka na rednom broju (8) Ana Sušić na rednom broju (10) Mijo Ćosić i tako redom Marko Cetina , Ivan Karamatić  i Jure Marić .

“Odlučni smo ostvariti napredak i u tom nas ništa ne može pokolebati, a već sada je dogovoreno asfaltiranje  ceste za Johovac ,Cer i Foču  i tako riješevati  ključne probleme povratničkih zajednica”, poručio je kandidat Hrvatskog bloka Mijo Ćosić.

Dodao je kako s Gradskim skupštinom od Doboja  želi napraviti grad koji će privući investicije  u kojem će se razvijati  industrija,želim Grad koji će imati bolju prometnu povezanost .

“Spremni smo i sposobni donijeti promjene u Doboju i probuditi ambicije grada”, poručio je Mijo Ćosić.

Fotografija Franciska Brdarića.

 

Pogoci: 311

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

*

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.