Financijsko učešće općine Modriča za četiri Župe

Na području MZ Donji Kladari, zaseok Mali Ždralovac počinje uskoro provedba danas dogovorenog projekta izgradnja javne rasvjete u dužini 1300 metara.

Prvi projekat podrazumijeva ugradnju moderne LED rasvjete, i povezivanje Malog Ždralovac sa Velikim Ždralovcom.
Projekt odrađujemo uz financiranje općine Modriča.
Na području općine Modriča danas su potpisana i druga učešća u projektima izgradnje i sanacije infrastrukture i vjerskog objekta katoličke crkve Marije Majke u Garevcu.

Riječ je o važnim investicija za povratnike na području općine Modriča. Sa današnjim potpisivanjem radi se o tri Župe, Župa Garevac, Župa Čardak i Župa Pećnik. Za Župu Modriča – Kužnjača bit će potpisano učešće 21.12.2021 godine, rekao je predsjednik Hrvatskog bloka Francisko Brdarić.
Na današnjem sastanku domaćin je bio gradonačelnik Jovica Radulović .

Glavna tema sastanka bila je infrastruktura za povratnike. U uvodnom dijelu gradonačelnik Radulović istaknuo je važnost rješavanja tih projekata , jer je riječ o projektima koji će se prijaviti na natječaje Federalnog ministarstva za raseljene osobe i izbjeglice putem javnog poziva.

Župnik Anto Stjepanović zahvalio je gradonačelniku na učešću za crkvu Majke Marije u Garevcu i na organizaciji sastanka, naglasivši kako je riječ o projektu koji je jedan od prioriteta za Garevac
obzirom da crkva prokišnjava.

Pogoci: 183

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

*

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.