Francisko Brdarić Predsjednik HB: Botajica dobila rasvjetu nakon 25 godina!

BOTAJICA/MODRIČA 11.10.2017. Hrvatski blok je najavio da će rasvjeta u Botajici kod  Modriče  biti završena puno prije Božića, uz pomoć Hrvatskog bloka nakon 25 godina selo Botajica imat će rasvjetu.

Predsjednik HB ,Francisko Brdarić u društvu svojih suradnika Ane Križan i Joze Paradžik obišao selo Botajicu  kod Modriče, gdje su u tijeku radovi na njegovu uređenju i obnovi.

Predstavnici Mjesne zajednice Botajice Ivo Bilić upoznao je Predsjednika HB o svojim planovima te zatražili pomoć, završetku javne rasvjete kroz ovu Mjesnu zajednicu, potrebno  je rješavanja problema sa putnom infrastrukturom.  Predsjednik Francisko Brdarić je izrazio spremnost za pomoć te istakao kako će se kroz apliciranje na projekte viših razina otvoriti mogućnost iznalaženja financijskih sredstava za realizaciju navedenih projekata.
Uz pomoć Ministra Edina Ramića u Federalnom Ministarstvu za raseljena i izbjegla lica stvorit ćemo uvijete za obnovu i povratak.

Tajnik HB ,Jozo Paradžik je napomenuo da uz Botajicu , rasvjeta je donirana za centar sela za Turić , Općine  Pelagićevo u zajedničkoj suradnji sa Delegatom u Vijeću narodna iz Pelagićeva Mijom Perkunićem posjetili smo i selo Turić te dogovorili nove projekte .

HRVATSKI BLOK

Pogoci: 165

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

*

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.