Francisko Brdarić Predsjednik HB: Na sastanku sa Ministrom za Raseljene i izbjegle lica Edinom Ramićem

SARAJEVO, 10.10.2017.  Predsjednik HB , Francisko Brdarić u društvu svojih suradnika Joze Tipurić i Joze Paradžik, na radnom sastanku sa Ministrom Edinom Ramić i Nisvetom Mujanović u Sarajevu.
Na zahtjev Predsjednika HB Franciska Brdarić održan je sastanak s Ministrom Edinom Ramićem na temu izgradnje i obnove kuća u Posavini,asfaltiranjem i sanaciju cesta,te zajedničke suradnje na izborima 2018 godine .Postignut je i dogovor da se ubrzaju projekti za obnovu kuća hrvatskima povratnicima u Posavini te realizacije prioritetnih projekata do kraja 2017godine.
Ministar Edin Ramić je napomenio da je izgradnjom 6 kuća u Doboju, 6 u Bugojnu potrebno izgradite puno više krovova , Ministarstvo će nastavit sa podrškom povratničkoj populaciji u oblasti stambene infrastrukture.
Primarne potrebe jesu one za krovom nad glavom i naš prioritet i jest da riješimo to pitanje u doglednom roku, da bismo mogli više resursa usmjeriti ka zapošljavanju i obrazovanju. Ministar Edin Ramić je rekao da je spreman za izgradnju kuća Hrvatima u Posavini i Srednjoj Bosni.
Predsjednik Francisko Brdarić je izrazio spremnost za suradnju te zahvalilo Ministru Edinu Ramiću na dosad urađenim projektnima za Hrvate BiH.

Hrvatski Blok

Pogoci: 87

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

*

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.