Hrvatski blok ide na lokalne izbore sa sloganom “Hrvatski blok za narod svoj”

Predsjednik Hrvatskog bloka Francisko Brdarić rekao je u srijedu da će Hrvatski blok , na sastanku u subotu, usvojiti program za lokalne  izbore   i objaviti liste kandidata istaknuvši kako je uvjeren u dobre rezultate.

Brdarić: Naš program odgovorit će na prioritete povratnika u Bosansku Posavinu.

Hrvatski blok  u protekle tri godine je  odradio dobar posao te da će obnova i infrastruktura i dalje biti jedan od najbitnijih ciljeva programa Hrvatskog bloka.

Dovoljno je da kažemo što smo napravili i da ćemo nastavimo tim putem, naglasio je predsjednik  podružnice Hrvatskog bloka Doboj  Marko Cetina  podsjetivši na postignuto na području obnova, infrastrukture u povratničkim zajednicama.

Cetina  je naglasio je da će gospodarski dio svakako biti  dalje jedan od najbitnijih dijelova u izbornom programu.Prva radna mjesta za povratnike od 01.09.2020  godine su dogovorena u novoj tvornici Dobojinex

Povjerenik Izbornog stožera  Hrvatskog bloka  Josip Brezicki  je dodao:

S obzirom na postignute uspjehe u periodu iza nas, očekujemo povjerenje birača i bolji uspjeh na izborima. Hrvatski blok   će nastaviti sa osnaživanjem ruralnog prostora i brigom za sve građane.

Prije desetak dana Hrvatski blok podružnica  Doboj  je potpisao Sporazum o političkoj suradnji sa  strankama  uspješnog stvaranja i snažne koalicije za grad Doboj. Članovi  koalicije imaju znanja i sposobnosti uskladiti svoje slične političke svjetonazore i dosljedno ih provoditi u interesu uže i šire zajednice.

Hrvatski blok na ove izbore ide po pobjedu u Derventi.

Slika može sadržavati: Jedna osoba, krupni plan

Naši građani će moći birati između kandidata Hrvatskog bloka , HDZ BiH,Hrvatske stranke i Posavske stranke,  uvjerena sam u pobjedu Hrvatskog bloka, izjavila  je Slađana Podgorski.

 

 

 

Pogoci: 182

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

*

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.