HRVATSKI BLOK NEZAOBILAZAN FAKTOR U RS!

Predsjednik Hrvatske stranke BiH Božo Skopljaković u ponedjeljak je u Vitezu razgovarao sa predsjednikom Hrvatskoga bloka Franciskom Brdarićem. Posvetili su najviše pozornosti teškom položaju Hrvata povratnika u svoje domove na području RS i mogućnostima međustranačke suradnje u izbornoj godini. Predsjednici Skopljaković i Brdarić su se složili da su dvije stranke u svojim programskim odrednicama apsolutno bliske, a poglavito kad se tiče krucijalnih ciljeva, održivoga povratka i ostvarivanja pune ustavne jednakopravnosti Hrvata, ali na cijelom području BiH.
Predsjednici Hrvatske stranke BiH i Hrvatskoga bloka su još jednom upozorili kako je vrh HDZ BiH prepustio Hrvate u RS Miloradu Dodiku i njegovome SNSD-u, te da je navodnu borbu za hrvatske nacionalne interese isključivo sveo na FBiH i obračun sa bošnjačkim političkim vođama.
Jozo Tipurić Dopredsjednik Hrvatskog bloka je naglasio da je stranka HB pred velikom šansom da se i definitivno utemelji na političkoj sceni kao nezaobilazni faktor kreiranja daljih političkih i ukupnih procesa.Jedini cilj Hrvatskog bloka je stvorit povratak za Hrvate u manji entitet BiH.

Pogoci: 172

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

*

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.