Hrvatski blok okuplja partnere u Županiji Posavskoj!

Predsjednik Hrvatskog bloka Francisko Brdarić i Glavni Tajnik Hrvatskog bloka Jozo Paradžik boravili  sa stranačkim izaslanstvom u radnom posjetu Podružnici Hrvatskog bloka u Odžaku.
Predsjednika Brdarića je dočekao Tajnik Hrvatskog bloka   i  Predsjednica stranke Podružnice HB Odžak. Na sastanku je razgovarano o aktualnoj političkoj situaciji u Odžaku,te o nadolazećim izborima i mogućim koalicijama. Nakon sastanka, Predsjednik Hrvatskog bloka Francisko Brdarić je održao sastanak sa Predsjednikom Glavnog stana HSP Martinom Andačić i Matom Filipović članom Glavnog stana. Razgovaralo se o aktualnoj političkoj situaciji u Bosni i Hercegovini, nadolazećim općim  izborima kao i suradnji ovih stranaka.
Predsjednik Hrvatskog bloka Francisko Brdarić je rekao iako  HNS javnosti šalju nejasne poruke, ovakva bi se opcija eventualno mogla početi promišljati samo uz pretpostavku da s drugim akterima/strankama koalicija bude doista nemoguća; recimo, uz pretpostavku da Hrvatski  blok ,Hrvatska Stranka Prava,Posavska Stranaka i Hrvatska Stranka Prava Herceg Bosne ponude moguću koaliciju u  Županiji Posavskoj. Zbog nedostatka sadržaja i konkretnih rješenja  (u gospodarstvu, socijali i nizu drugih politika), HDZ BiH svoje birače (ako isključimo problem klijentelizma u dijelu biračkog tijela) mobiliziraju prije svega na pitanjima koja imaju snažan emotivni naboj. U takvim okolnostima, kada jedva da postoji racionalna osnovica na temelju koje bi birač trebao odlučiti koja mu je stranka najprivlačnija, ostaje mu da bira koja mu je najviše neprihvatljiva  to je upravo sadašnje stanje najbolje pokazuje u ovoj Županiji Posavskoj gdje cijele obitelji odlaze zbog ekonomskih razloga.Predsjednik Hrvatskog bloka Francisko Brdarić za kraj je rekao da je dogovoren sastanak sa Predsjednikom HSP H-B,Slavkom Suhaljom te ponovni posjet Županiji Posavskoj.
 

Pogoci: 206

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

*

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.