Hrvatski blok podržava koaliciju Pokret za Državu

Odlučili smo javno podržati koaliciju POKRET ZA DRŽAVU u ovim parlamentarnim izborima. Naša odluka da se nastavimo zalagati za povratnike, pogotovo za obnovu koja stoji pred nama, upravo je jedan od temeljnih ciljeva.

Hrvatski Blok je 01.02.ove godine potpisao u Banja Luci koaliciju sa ostalim strankama.

Kroz dugogodišnju suradnju upoznali smo kolege koji se beskompromisno zalažu za Bosnu i Hercegovinu. U tom smislu imamo stvarno jake argumente zašto podržavamo kolege i nastavljamo suradnju, pogotovo u predstojećim izborima , kazao je Brdarić .

Radi se o ljudima koji misle svojom glavom i to je prioritet, pogotovo u uvjetima kada su političke strukture zatrovane lošim međuljudskim odnosima, poručio je Brdarić.

Predsjednik Hrvatskog bloka Francisko Brdarić izrazio je zadovoljstvo što se u koaliciji pridružio Hrvatski blok Bosne i Hercegovine ocijenivši kako je to prirodan tijek suradnje zbog dobrih odnosa, naši ljudi će biti na listama.

– Ova podrška nije ničime uvjetovana, već je riječ o dobroj suradnji. Mi ćemo nastaviti dobro surađivati , treba radit na tome da se usvoji dobar zakon o obnovi Posavine, da entitet napravi sve što može i treba da obnova krene što brže te da bude kvalitetna i pravedna, naglasio je Brdarić.

Pozivamo sve naše raseljene osobe da se registriraju za izbore, rok za registraciju je do 19.srpnja 2022 godine

Pogoci: 61

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

*

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.