HRVATSKI BLOK POSTAVLJA IZGRADNJU TRASE ZA STRUJU

Dok Hrvatska politika rješava pučke kuhinje u Bosni i Hercegovini,Hrvatima iz Posavine je u prvom planu kako obnovit porušene domove.
Hrvatsko selo Komarica koje se nalazi na granici općina Doboj i Derventa, selo gdje je tokom rata potpuno uništeno oko 430 kuća. Do danas je u ovom selu obnovljeno tek tridesetak domova. U selu sa porušenom školom, bez trgovine i ambulante, od nekadašnjih 1.000 stanovnika sada živi tek četrdesetak mahom starijih povratnika.
Dok Čović predsjednik HDZ BIH, priča o preseljenju Hrvata, Hrvatski blok radi na projektu priključka struje . Zašto je se čekalo više od 20 godina, kad je struja za povratak prijeko potrebna. Hrvatski blok realizacijom projekta struje za Hrvatska sela, uz pomoć predstavnika vlasti Grada Doboja je realizirao postavljanje trase, za elektro liniju obiteljskih kuća ukupno 26 stupova.
Povratnici Hrvati nisu zaboravljeni, alternativa za Hrvate u entitetu RS je prva politička stranka Hrvata koja je nedavno i službeno dobila rješenje, Hrvatski blok.
Povratnik Pejo Marić nerazmišlja o preseljenju koju predlaže HDZ BiH i njihov Predsjednik.
“Dobio sam struju nakon 25 godina,i ostajem živjeti u Posavini!”.

Hrvatski Blok

Pogoci: 489

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

*

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.