Intenzivniji rad na rasvjetljavanju slučajeva krađe u BiH!

Učestale provale i krađe u Srednjoj Bosni i Bosanskoj Posavini i bespravna sječa šume bile su glavne teme sastanka Hrvatskog bloka sa Šefom Policije PU Doboj Željkom Tanasićem.
Dopredsjednik Hrvatskog bloka Jozo Tipurić sa svojim članovima upoznali su Šefa Policije o sigurnosnoj situaciji gdje su u posljednje vrijeme učestale provale i krađe iz kuća u ovom regionu Hrvatskih sela. U vrlo konstruktivnom razgovoru o sigurnosnoj situaciji , Šef Policije Željko Tanasić je upoznat sa krađom šume Marka Gavrana, te parcela šuma kod Hrvatskog groblja u Foči u vlasništvu više obitelji Tolić.
Na području Modriče u selu Čardak ukradeno je zvono sa kapele.
Obzirom na učestale provale i krađe i na to da počinioci nisu pronađeni, Šef Policije se obavezao na intenzivne radnje u sprječavanju provala i krađa te ponovni sastanak je dogovoren za 10 dana. Obavezao se da će još jednom provjeriti sve prijavljene slučajeve i još intenzivnije raditi na njihovom rasvjetljavanju.
Dopredsjednik Hrvatskog bloka Jozo Tipurić je napomenuo da je potrebno da bude veći broj službenika Hrvatske nacionalnosti u Policiji etniteta RS .
Sa današnjim sastankom Hrvatski blok je zadovoljan te spremanosti  Šefa Policije na rasvjetljavanju slučajeva provala i krađa.

HRVATSKI BLOK

Pogoci: 275

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

*

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.