Izabrano novo vodstvo Hrvatskog bloka Derventa

U nedjelju, 30. prosinca 2018. u prostorijama Hrvatskog bloka u Derventi, s početkom u 18:30 sati, održana je redovita sjednica podružnice Hrvatskog bloka Derventa .  Nazočnih 34 izaslanika biralo je novo vodstvo Hrvatskog bloka Derventa..

Gosti  bili su  predsjednik Hrvatskog bloka BiH , tajnik Hrvatskog bloka BiH Jozo Paradžik  i dopredsjednica Hrvatskog bloka podružnice Modriča,Ana Križan.

Nakon usvajanja dnevnog reda i formiranja radnih tijela Izborne skupštine, gostima se obratio gosp.

Marko Čičak, koji je u svom govoru istaknuo da bez Hrvata nema budućnosti u Posavini, prije svega u Bosni i Hercegovini.  Pozvao je Hrvate u Bosni i Hercegovini na  okupljanje i zajedništvo .  Predsjednik Hrvatskog bloka  BiH,Francisko Brdarić se zahvalio  na radu i rezultatima dosadašnjem vodstvu, a novoizabranima poželio puno uspjeha u obnašanju odgovornih dužnosti.

Za predsjednika je jednoglasno izabran Marko Čičak, koji je u svom predstavljanju zahvalio dosadašnjem predsjedniku Peri Brici i vodstvu na radu, te se zahvalio na ukazanome povjerenju. Najavio je da će Hrvatski blok Derventa isključivo raditi na zajedništvu Hrvata, da će provoditi stranačku politiku, kao i akcije poput pomaganja potrebitima. Istaknuo je želju za uključivanjem što više mladih u stranačke aktivnosti kako bi svojim radom i konstruktivnim prijedlozima doprinijeli radu same stranke, ali i napretku cijele zajednice.

Nakon Izborne skupštine uslijedila je Konstituirajuća sjednica Hrvatskog bloka Derventa  na kojoj je glavna točka bila izbor predsjedništva.
Uz predsjednika, u predsjedništvo su izabrani glavna tajnica  Šimić Mara iz Sočanice, zamjenici predsjednika Jure Čičak , za dopredsjednika  , Ivan Čičak i Jeleč Ana.

Hrvatski blok Derventa
Predsjednik Marko Čičak
Datum 30.12.2018

Pogoci: 354

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

*

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.