Kadrovi iz HDZ u entitetu RS ,misle da je sve normalno,  jer ništa nije normalno .

Dok se prvaci  iz HDZ u RS kroz medije pravdaju što su učinili za Garevac ,Kladare i Čardak, a  znaju  da nisu učinili ništa jer njihove mogućnosti i njihove funkcije su da rade po instrukcijama u Banja Luci. Kadrovi koji nerade ništa trebaju što duže zauzeti fotelje, gotovo pod svaku cijenu iako je čistka  nepoćudnih kadrova koji rade nešto počela. Jedan  od  njih je Dragan Juričević na poziciji  do sada  je bio angažovan u kabinetu dopredsjednika RS iz reda hrvatskog naroda Josipa Jerkovića i predsjednik je Regionalnog odbora HDZ-a BiH sjeverozapadna BiH.

Juričević slovi za čovjeka od povjerenja i bliskog suradnika bivšeg ministra za izbjeglice i raseljena lica RS Davora Čordaša.

Važnost Juričevića da bude   instalirani  poslušnik, jer nadolazeći izbori nose neizvjesnost, zbog čega treba odmah djelovati.

Upravo sada djeluju  oni koji su postavili Juričevića za njegovom smjenom jer nije se pokazao njihovim poslušnikom.

Operacija smjene  treba proći mimo javnosti kako je planiran i nacrt autoputa da se sve završi u 15 dana.Smjenom Dragana Juričevića  je loš  potez  s obzirom da je se primio posla  što Čordaš i kadrovi HDZ iz RS do sada nisu.

Hrvatski blok Banja Luka     22.10.2019

Pogoci: 305

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

*

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.