Koji vjetar puše u Bosni i Hercegovini? u vrijeme najveće političke napetosti od završetka rata.

Mi hrvati Bosanske Posavine nikada nismo imali svog pravog političkog predstavnika, istovremeno neke druge struje bile su involvirane u vlast i donešenje odluka u Republici Hrvatskoj te smo na taj način izostavljeni i zanemareni do dana današnjeg.

Da su naši krajevi namjerno ispražnjeni može se lako zaključiti, po ponašanju   Hrvatske “državotvorne stranke”. Čiji predstavnici i članovi usko surađuju s političkim opcijama čiji su sljedbenici opustošili i etnički očistili naše krajeve i našu više stoljetnu djedovinu.

Slikovni rezultat za jerković banja luka slike

Pomoć iz Hrvatske išla je i ide za krajeve jugo zapadno od nas.

Gdje se to točno nalazi “zna se”

Hrvati iz Hercegovine pišu “živjela Hrvatska Republika Herceg Bosna i RS”. Za nas hrvate u Posavini  je kontroverzno, i daje nam do znanja o poltičkoj pismenosti i slozi Hrvata iz Federacije BiH. Mi smo brisani i sistematski se radi na tome da se nitko ne vrati.

Slikovni rezultat za SRUÅ ENA DERVENTA

HDZ BiH služi kao paravan za osobne interese  neimenovanog funkcioniera koji se izdaje da zastupa naše interese slaveći 09. januar.

Zapitajmo, se kome dajemo ili ćemo dati podršku? Jer onaj tko šuti na nepravdu i sam sudjeluje u njoj, visoka je cijena prodaje onoga sto nismo sami stekli, prodaje naše djedovine!

Sada je trenutak da očuvamo djedovinu koliko možemo i borimo se da naša djeca i unuci barem znaju istinu o svemu.. Nije teško ni prepoznati kuda politička kultura “VJERODOSTOJNO” vodi i koga podržava.

Povezana slika

Hrvatski blok  podružnica Doboj                                         22.09.2019

Pogoci: 134

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

*

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.