Križan: Dragan Čović čini sve da oteža povratak Hrvata u Posavinu!

ANA KRIŽANMalo koja zemlja na svijetu ima tako veliko i širom svijeta rasprostranjeno iseljeništvo. Naši građani Bosne i Hercegovine su svugdje, od europskim zemljama ,Australije, Novog Zelanda ,Rusije,do Amerike… a također i u susjednoj nam Hrvatskoj. Gdje god da žive, poznati  su kao vrlo cijenjeni radnici u bilo kojem području i svagdje su dobro prihvaćeni.

Sramotna politika Dragana Čovića je takva da nakon rata danas u Posavini živi manje od 3% Hrvata.Smatram da je potrebno osvijestiti Hrvatima u Bosni i Hercegovini značenje i važnost naših iseljenika te da samo povezivanjem iseljenika ovoj zemlji možemo osigurati dugoročni i održivi oporavak.

Povezana slika

Bosna i Hercegovina je danas, ovakva kakva jest,sa čak 13 vlada, 11 u Federaciji podijeljenoj na kantone, po jedna u Republici Srpskoj i Brčko – distriktu i Savjet ministara na nivou BiH. Jedini spas za građane BiH je EU .Od  europskih vrednota udaljeni nekoliko  kilometara  , a koje su joj nekad bile samorazumljive.Porazno je za nas da u 21. stoljeću, da još  neki vjeruju u svoje Republike ili entitete, a da nisu za državu BiH: umjesto da uvažimo ideju i načelo pravednosti, bez koje je i ova i svaka druga država, mnogi u ovoj zemlji i dalje se drže Čovića i sličnih lidera .

Hrvatski blok  se zalaže za jedinstvenu BiH, toj državi treba mir i dobri međusobni odnosi,ali i europski  put. Usprkos nekadašnjim ne prijateljstvima, vjerujem da su i Bošnjaci, i Hrvati i Srbi u stanju srediti stvari na najbolji mogući način.Svim građanima BiH želim čestitati dan Nezavisnosti BiH!

Hrvatski blok 28.02.2018                                                                           Ana Križan

Pogoci: 939

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

*

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.