Opstojnost Hrvata je upitna!

Izbori su za godinu dana . Već sad se može vidjeti da na političkoj sceni je krajnje vrijeme . Mnogi su shvatili da je za ozbiljan preokret u načinu vođenja i politike i države kojoj prijeti potpuni lom ako na sceni ostanu dosadašnji , čuvari nacionalnih ili državnih interesa , u stvari sve se svodi na očuvanje pozicija i moći koja ih štiti od primjene zakona.
Hrvatski Blok kao glas hrvatskog naroda ali i svih onih koji su za konačno rješavanje političke krize , bilo na nivou države bilo na zaštiti nacionalnih interesa hrvatskog naroda i njegove opstojnosti na cijelom području BiH podržati će one snage koje se polako okupljaju koje će učiniti sve da opstojnost Hrvata u BiH ne bude samo deklarativna nego i stvarna . Neće podržati politiku ,,humanog preseljenja ,,niti politiku nesigurnosti koja se ovih dana očitava u vidu oštećenja imovine povratnika i njihovih vjerskih objekata u Posavini. U Posavini su svećenici izloženi ucjenama, kradu se zvona sa kapela, uništava se imovina Hrvatskih povratnika to na Hrvate iz Posavine , stvara atmosferu straha za život i imovinu.
Dosadašnja politika Predsjednika Dragana Čovića, nije uspjela stvoriti osnovne uslove za siguran i održiv povratak i opstanak i neće dobiti podršku za svoj nerad i nebrigu!
Hrvatski Blok je u svom dosadašnjem radu i djelovanju pokazao da je uz svoj narod u svim njegovim potrebama pa će tako i nastaviti podržavajući opciju kojoj će interesi hrvatskog naroda i BiH biti u prvom planu , bilo da se radi o članu predsedništva ili nižem nivou .
Želimo graditi društvo jednakosti i ravnopravnosti svih na cijelom prostoru BiH i u tome ćemo ustrajati.
 

HRVATSKI BLOK

Pogoci: 32

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

*

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.