Ostvarujemo naše ciljeve

Sasvim je očito da je prošlo vrijeme kad su se većinska ne-sposobnost i političarski nerad i nebriga mogli opravdavati nepovoljnim ekonomskim prilikama i ostalim što je posljedica višedecenijskog nedovoljnog političarskog angažmana u ostvarenju interesa građana u svim ovdašnjim općinama u manjem entitetu Bosne i Hercegovine.
Za očekivati je da nosioci funkcija u ovdašnjoj i vlasti na višim razinama javno počnu govoriti da većina stanovnika u ovom dijelu Bosanske Posavine još uvijek loše živi i to uglavnom zbog onih koji su nam mnogo obećavali, a malo ili nimalo radili da se obećano i ostvari.
Kratko rečeno, umjesto u korist općeg dobra i interesa dosadašnji skupštinski poslanici, predsjednici skupština,delegata, ministri svoje su položaje uglavnom koristili za ostvarenje vlastitih i interesa pripadajućih grupa i lobija.
Ohrabruje, međutim, činjenica što se aktualni Hrvatski blok BiH , nakon što je utvrdio sve uzroke i posljedice stanja povratka Hrvata, Hrvatski blok BiH ozbiljno se okrenuo poslu čijim je započetim realiziranjem već došao u priliku da najavi bolje dane i za ovdašnje građane.

Nakon inicijative mještana ovih dana je Hrvatski blok BiH  pokrenuo sanaciju i uređenje ceste u više mjesnih zajednica. Naši ciljevi su živjet sa ljudima i slušat njihove potrebe! Hrvatski blok BiH nastavlja sa svojim projektima tako je prethodni dana uredio cestu selima Komarice do Cera u zaseocima Kljajićima, Anušićima i Stopićima, uređenje ceste prema Tunjestelima, uređenje ceste prema groblju Komarica, pristupilo je se uređenju igrališta na Ceru gdje će Hrvatski blok BiH, biti suorganizator turnira 13.08.2017. godine.
Predstavnici Hrvatski blok BiH Josip Matić Joko, Jozo Tipurić i Predsjednik Hrvatski blok BiH , Francisko Brdarić obišli su radove te najavili sledeće projekte koji će se realizirat u Posavini.

Hrvatski blok BiH

Foto:  Hrvatski blok BiH

Pogoci: 173

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

*

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.