Povjerenik HB u Odžaku je Slavko Suhalj – smjer stranke, tolerancija i uvažavanje!

Zadatak povjerenika je pripremiti i pregovarati   izbore u Županiji Posavskoj.   – U stranci sam aktivan te sam izabran za Zamjenika Predsjednice HB Odžak.  Već je sama dužnost  Zamjenika za mene velika čast i odgovornost, a imenovanje na dužnost povjerenika mi je još jedna potvrda i veliki izazov u kratko vrijeme.  Dat ću sve od sebe da pripremim izbore koji će biti početak HRVATSKOG BLOKA u našoj općini – kaže Slavko Suhalj.

Hrvatski blok  izborom Povjerenika Slavke Suhalja osnažuje  nove  mjesne ogranke u Županiji Posavskoj, na način da u njihov rad uključi još mladih koji žele učiti te svojim radom i idejama sudjelovati u projektima.

HB radit će na usuglašavanju i konsenzusu svih stranaka sa hrvatskim „predznakom“ u Bosni i Hercegovini, te je otvorena za dobronamjernu suradnju sa svim drugim strankama i organizacijama, a u svrhu općega boljitka stanovnika BiH. Hrvatski blok je spreman biti aktivni sudionik u kreiranju boljeg društva u Županiji Posavskoj.

 Do svibnja mjeseca Hrvatski blok planira  pokriti sve općine i gradove u Posavini  i tako se pripremiti     za   izbore.

Pomno pratimo  lokalnu politiku i zajedno s kolegicama i kolegama iz HB nastojim održavati aktivnost i brigu za stanovnike Posavine,kaže Predsjednik Hrvatskog bloka Francisko Brdarić

Priopćenje za javnost    Odžak

 

Pogoci: 197

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

*

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.