Povjerenik Hrvatskog bloka u podružnici Doboj je mladi Marko Cetina – novi smjer stranke.

Jučer  sa početkom u 12h , na sjednici  zbora Hrvatskog bloka Doboj  jednoglasno prihvaćen izbor  povjerenika Hrvatskog bloka Doboj Marka Cetine.

Tipurić  je posljednje dvije godine vodio  organizaciju podružnice Hrvatskog bloka Doboj, no zbog zdrastvenih razloga odlučio se mandat predsjednika druge po veličini podružnice Hrvatskog bloka u manjem entitetu BiH vratiti stranci.

„Smatram kako nisam u mogućnosti kvalitetno i predano obnašati navedenu dužnost zbog prevelikih zdrastvenih problema  i dalje stojim na raspolaganju stranci kao predani član Hrvatskog bloka Doboj, za neke druge funkcije ili potrebe unutar organizacija ukoliko svojim djelovanjem može doprinijeti da Hrvatski blok  poluči izbornu pobjedu koja je izgledna u 2020 godini.”

Slijedom toga, predsjednik Hrvatskog bloka  za povjerenika imenovao Marka Cetinu iz Johovca.

Zbor Hrvatskog bloka  podružnice Doboj  jučer je jednoglasno donio odluku o raspuštanju podružnice   Hrvatskog bloka Doboj  nakon koje je imenovan povjerenik Marko Cetina  i povjerenstvo koje će voditi i pripremati ovu organizaciju za predstojeće lokalne izbore. Hrvatskog bloka Doboj  želim  se kvalitetno pripremiti za izbore te želim nastaviti tradiciju s dobrim rezultatima koje je stranka ostvarivala proteklom periodu na pomoć građanima. – rekao je Marko Cetina, povjerenik Hrvatskog bloka podružnice Doboj koji se ujedno zahvalio Tipuriću  na dosadašnjem  radu.

Cetina se zahvalio na ukazanom povjerenju te je rekao kako je Tipurić unazad 19 mjeseci, koliko je obnašao dužnost predsjednika podružnice Doboj, napravio jedan pozitivan pomak . Naglasio je kako će on nastaviti raditi na trenutno primarnom cilju, a to je pobjeda Hrvatskog bloka na lokalnim izborima.

Rezultat slike za marko cetina

Marko Cetina  je  član Hrvatskog bloka,jednoglasno je izabran povjerenikom podružnice Doboj, koji je na tu poziciju izabran bez predloženih protukandidata. Istaknuo je kako slijedi razdoblje osvježavanja stranke, s nešto drugačijim stilom rada, posebno s članstvom i na terenu, ali i osvježavanjem članstva novim, mlađim članovima, kako bi mlađi kadar već prije slijedećih lokalnih izbora preuzeo ključne uloge u stranci. Poručio je političkoj javnosti,  Hrvatski blok je ozbiljna i složna stranka koja će tražiti poziciju koja joj povjerenjem birača pripada, stati iza svojih ljudi i projekata, ali i podržati ono potrebno zajedništvo među građanima.

Okupljenima su se obratili i predstavnici Hrvatskog bloka, tajnik  Jozo Paradžik , poželjevši novom povjereniku Hrvatskog bloka puno uspjeha u radu, te gosti iz  stranke – Hrvatskog bloka Odžak – Marić i dopredsjednica Hrvatskog bloka Modriča – Ana Križan.

 

.

 

Pogoci: 1021

One comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

*

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.