BRDARIĆ KOD SIMIĆA Dogovorene sve aktivnosti vezane za projekte u povratničkim zajednicama i potpisan sporazum

Predsjednik Hrvatskog bloka, Francisko Brdarić, u okviru svog boravka u Derventi sastao se s načelnikom  Dervente , Miloradem Simićem ,zastupnikom u Narodnoj skupštini Igorom Žunićem i zamjenikom načelnika Sinišom Jeftić u Maloj vijećnici općinske uprave. Tema radnog sastanka bila je  projekti općine Dervente za povratničke zajednice – plan investicija i suradnja Hrvatskog bloka  na lokalnim izborima.

Načelnik Simić prezentirao je projekte u kulturi i obrazovanju, zatim projekti prometne, gospodarske i komunalne infrastrukture koji se sufinanciraju sredstvima općine te ostali kapitalni projekti općine Derventa.

Koordinator Hrvatskog bloka Josip Brezicki  ocijenio je sastanak s predstavnicima općine Derventa i njegovim suradnicima vrlo konkretnim i uspješnim. Nakon pripremnih razgovora sa zastupnikom Igorom Žunićem dogovorili smo danas sve aktivnosti vezane uz cjelovitu podršku,  kazao je zamjenik Tajnika Hrvatskog bloka Marko Cetina .

Uskoro očekujemo i početak radova na projektima asfaltiranja u povratničkim zajednicama,  izgradnje vodovoda u Žeravcu. Potvrdili smo zajednički interes i utvrdili ne samo lokalnu, nego i regionalne vrijednost aktivacije Hrvatskog bloka  gdje nas očekuje intenzivna suradnja sa svim općinama, kazao je predsjednik  Brdarić dodajući da je utvrđen zajednički interes načelnika Simića i predsjednika Hrvatskog bloka  na projektu „povratničkih zajednica“ u cilju afirmacije i  suradnje Hrvatskog bloka .

Predsjednik Brdarić izrazio je zadovoljstvo prezentiranim planovima i kazao:

– Kako sam danas vidio, predstavnike općine Dervente  , koji  puno detaljnije razumiju razvojne prioritete povratničkih zajednica.

Potpisan je  sporazum o podršci za načelnika Simića na lokalnim izborima 2020 godine.

Pogoci: 363

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

*

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.