Za novog predsjednika Hrvatskog bloka podružnice Doboj jednoglasno izabran Marko Cetina

Na devetojoj Izbornoj skupštini Hrvatskog bloka BiH održanoj danas u Šešlijama Općine Doboj, za novog predsjednika podružnice Doboj su izabrali Marka Cetinu iz Johovca .

Nadam se da sam kao povjerenik Hrvatskog bloka Doboj  dosadašnjim radom i angažmanom opravdao vaše povjerenje od siječnja do danas i ovim putem vam se također zahvaljujem na izboru za predsjednika Hrvatskog bloka Doboj. Želio bih se zahvaliti i predsjedniku Hrvatskog bloka BiH Francisku Brdarić i mom kolegi i prethodniku Tipuriću koji su mi pružili podršku u ovom proteklom razdoblju i koji su spremni suprotstaviti se pitanjima i politikama koje su vezane za mlade i samo takvim konsenzusom možemo pospješiti položaj mladih u našem gradu i našim selima. Temeljna nit vodilja tijekom mog mandata bit će i zaštita naših sela i promicanje naših prava.

Izbornoj skupštini prisustvovali su i članovi predsjedništva Ana Križan,Vinko Sedić,Jozo Paradžik Marko Čičak.

Izbornoj skupštini su se obratili i predsjednik Hrvatskog bloka BiH,Francisko Brdarić i predsjednik podružnice Hrvatskog bloka Derventa Marko Čičak.  Marko Čičak je istaknuo očekivanja da će se novo vodstvo podružnice Doboj se uključiti u stranački rad i akcije, te se angažirati na razne načine u čemu će imati podršku podružnice Hrvatskog bloka  Derventa, a presjednik Hrvatskog bloka BiH  Brdarić je naglasio zadovoljstvo činjenicom da je mladež preuzela vodstvo podružnice Hrvatskog bloka Doboj.

Izabran je i novi tajnik Hrvatskog bloka podružnice Doboj  Ante Šimić iz Foče Općine Doboj te dopredsjednik Hrvatskog bloka podružnice Doboj Ivan Karamatić iz Johovca .

Doboj 16 .08.2019

Pogoci: 485

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

*

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.