Znaju da nisu zaboravljeni i to im je najveći poklon!

Dopredsjednik Hrvatskog bloka Jozo Tipurić apelira na sve one koji u ove dane imaju bogati obiteljski  stol, da znaju da postoje ljudi koji to nemaju na svom stolu, te da se pri svakom zalogaju sjete upravo njih.

Fotografija Regija Doboj vijesti.

Općinski vijećnici  Doboja   Selvid Hurtić i Amir Hurtić daruju najugroženije građane. Tako su povodom blagdana Uskrsa danas podijeljeni prigodni poklon paketi s prehrambenim namirnicama kako bi im se uljepšali i olakšali blagdanski dani.

I dio bolesnih, siromašnih i nemoćnih s područja Posavine nadolazeći Uskrs provest će dostojanstveno. Kako bi im barem donekle uljepšali blagdane, pobrinuli su Selvid Hurtić,Amir Hurtić i Jozo Tipurić iz Doboja , koji su jučer obišli nekoliko potrebitih obitelji i uručili im pakete hrane.

– Ovo je nešto što radimo redovito uoči svih blagdana.  Dođu, donesu koliko mogu. Mi smo i time zadovoljni. Evo, za Uskrs, ako ništa drugo, bit će svega. Nećemo ostati gladni. Kad ne može bolje, dovoljno je i to – kaže nam Obitelj Katić.

Vraćaju im osmijeh na lice

-Danas mi pružaju sve ono što smo imali od svojih roditelja.  Susret s njima bio je moj spas. Oni su mi nakon bolesti vratili vjeru u život, i danas sam tu gdje jesam.
Hvala im na tome svemu, i njima i svim ljudima koji rade humanitarna djela. To je najveće blagostanje kada nekome možete pomoći, a ovi momci iz Koalicije Zajedno za Bosnu i Hercegovinu,pred ove blagdane to i rade – kazala je Obitelj Katić..

Pogoci: 306

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

*

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.